Newspaper that inspires change. Breaking stories that shake the world. Be informed, Don't Settle for Fake News.

feat shape 1
feat shape 2
feat shape 3

Live Video Text Barcelona PSG 0-0 ACUM Digi Sport 1 Catalanii favoriți victoria turului 3-2 Istvan Kovac centru

Barcelona vs PSG live now on Digi Sport 1, digisport.ro, and Digi Sport app. Catalan advantage after 3-2 win in Paris.

Barcelona - PSG se joacă ACUM și poate fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, dar și pe www.digisport.ro sau în aplicația Digi Sport (disponibilă pe Google Play și App Store), de către abonații RCS & RDS.

Catalanii au avantajul de a juca acasă și de a fi învins deja pe Parc des Princes cu scorul de 3-2, ceea ce le oferă o poziție favorabilă înaintea meciului decisiv pentru calificarea în semifinale.

În ultimul meci, Raphinha a fost omul cheie și a reușit o dublă, fiind desemnat cel mai bun jucător din turul sferturilor UCL. Pe de altă parte, Kylian Mbappe a dezamăgit și a devenit subiect de meme-uri pe internet după o prestație sub așteptări.

Partida este de interes și pentru fotbalul românesc, deoarece Istvan Kovacs va arbitra meciul, avându-i alături pe asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, cu Horațiu Feșnic ca arbitru de rezervă. În camera VAR vor fi prezenți nemții Marco Fritz și Bastian Dankert.

Barcelona va avea patru absenți: Roberto și Christensen (suspendați pentru cartonașe), Gavi și Balde (accidentați), în timp ce PSG va fi fără Rico și Kurzawa (accidentați) și Kimpembe (bolnav).

Share With Others

Comments on Live Video Text Barcelona PSG 0-0 ACUM Digi Sport 1 Catalanii favoriți victoria turului 3-2 Istvan Kovac centru